info@ArboTerBekke.nl

|

06-30986773

Over ons

Wie is Arbo Consultancy ter Bekke?

Arbo Consultancy ter Bekke is een dynamisch bedrijf die u en uw bedrijf kan ondersteunen bij de vraagstukken op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid, certificeringen en opleidingen.

Ik, Michiel ter Bekke (eigenaar en oprichter van Arbo Consultancy ter Bekke) ben een enthousiaste hardwerkende en serieuze veiligheidskundige (HVK/Preventieadviseur I) die 15 jaar ervaring heeft in het vakgebied. De opleiding tot HVK en lead- auditor en de ruime ervaring in de uitvoer van interne- audits voor ISO en VCA in diverse branches stellen mij instaat uw bedrijf goed te kunnen adviseren en begeleiden op audit gebied

Mijn werkervaring heb ik onder andere opgedaan binnen de brandweer, overheid, wegen- en woningbouw, en de afvalbranche.

ACTB onderscheidt zich mede door flexibiliteit, een brede kennis van de verschillende branches en de hoge eisen die het stelt aan de kwaliteit van dienstverlening.

Mede door gebruik te maken en samen te werken met een collectief van meerdere experts ben ik en zijn wij in staat om onze diensten in geheel Nederland en Belgiƫ aan te kunnen bieden.

Dit collectief bestaat uit experts op uiteenlopende vakgebieden. www.safetyculture.site

Mede doordat ACTB samenwerkt met dit collectief van experts is ACTB in staat om zowel theoretische als praktische oplossingen te kunnen bieden voor al uw vraagstukken op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, "Veiligheid, Welzijn en certificeringen zoals Safety Culture Ladder, ISO en CO2 prestatieladder

Trainingen

Voor al uw trainingen op het gebied van veiligheid

Voorlichting

Meer weten over hoe uw veiligheid kan toepassen in uw bedrijf

Audits

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat qua veiligheid

Volg Ons
Contact

Burgemeester van der Grondenstraat 38
7711 HT Nieuwleusen

06-30986773

info@ArboTerBekke.nl

Copyright © ArboTerBekke. All Rights Reserved.

Designed by Arjan with HTML Codex